Daar gaan we dan, het lijstje van collega zeilbootjes die ook onderweg zijn.

www.vagebond.net     Helga & Rene, zijn eerst een jaartje op de Middelandse zee geweest, toen overgestoken naar de Carieb waar ze besloten hebben nog maar een jaartje langer te blijven varen. Hun site is meestal sneller met de nieuwtjes dan de onze! En........... ze hebben heel mooie wallpapers op hun site staan, kun je zo met een click binnenhalen, en nog voor niks ook!

www.sortilege.nl         Paula & Gijs en hun hond Merak. We hebben samen met hen ons afscheidsfeest in Nederland gevierd, in het clubhuis van wsv de Viking in Den Bosch. We zijn ze een paar keer onderweg tegen gekomen, uiteindelijk zijn we tegelijk vanuit Mindelo op de Cabo Verde aan onze oversteek van de Atlantische Oceaan begonnen. Zij naar het zuiden, Brazilie.

www.kindofblue.info    Anita & Dick, ze komen uit Zeeland en zijn ongeveer tegelijk met ons vertrokken. We lagen in Portosin in noord Spanje toen ze de haven binnen kwamen varen. We kwamen ze weer tegen in Lagos, voeren samen op naar Porto Santo, Madeira en daarna naar de Canarische Eilanden. Ieder ging zijn weg en op Sal, Cabo Verde hadden we een afscheids BBQ. Maander later komen ze weer tegen tijdens de Antigua Sailing weeks.

www.witteraaf.info      Petra & JanWillem, we lagen vroeger in de zelfde jachthaven. Ze zijn een jaartje eerder dan wij vertrokken, en op de Canaries blijven hangen. Zijn dit jaar tegelijk met ons uit Mindelo vertrokken richting Suriname. Bij hen aan boord hebben wij een weekje gelogeerd en op de Canaries onze eerste walvissen gezien.

www.zeevonk.nl   Joke en Henk. Vertrokken uit Nederland in 2004. Varen met betalende opstappers hier rond. Leuke mensen, leuk schip, aanrader voor wie eens ergens anders wil zeilen.

En niet te vergeten een heel leuk forum voor vertrekkers vol info, tips en verhalen van vertrekkers en vertrokkers  www.vertrekkersinfo.nl/club

We  kennen er natuurlijk nog zat anderen, maar daarvan kennen we nu de webadressen niet!

Geeft niet, ga naar www.zeilen.com , naar de vertrekkers sites, leesvoer voor jaren!

« BackCreated with EasyPage